Service en garantie

De perfecte klik waar het gaat om service

OPTIMALE DIENSTVERLENING

Leukwagentje.nl mag zich verheugen in de samenwerking met zijn gedreven servicepartners. Zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, klantgerichtheid en kostenbewustzijn. Mensen die bereid zijn altijd een stapje extra te zetten om het jou naar de zin te maken. Of het nu gaat om tot in de puntjes verzorgd poetsen, onzichtbaar wegwerken van een krasje of een deukje, of uiterst deskundig technisch onderhoud.

Via Leukwagentje.nl heb je zo de beschikking over een scala aan vaardigheden om jouw Fiat 500 of MINI Countryman alles te geven wat je nodig acht. Want inderdaad: dat bepaal je helemaal zelf. Niets is verplicht. Wij bieden de mogelijkheden, jíj beslist wat er gebeurt. Zo houd je de kosten volledig in eigen hand.

Service en garantie Leukwagentje.nl

GARANTIE OM MEE TE NEMEN

Ook op het gebied van garantie levert Leukwagentje.nl maatwerk. Naar keuze kun je besluiten om jouw Fiat of MINI zonder of mét aanvullende garantie te kopen.

Onze klanten komen uit heel Nederland. Een ‘internetkoper’ reist gemiddeld 80 kilometer om een tweedehands auto te kopen. Veel klanten wonen nóg verder weg. Geldt dat ook voor jou? En heb je gekozen voor aflevering met aanvullende garantie? Dan wil je in voorkomende gevallen waarschijnlijk in je eigen omgeving voor een eventuele reparatie van jouw Fiat 500 of MINI Countryman terecht kunnen.

En … dat kan! Leukwagentje.nl stelt als optie tegen meerprijs de Autotrust Garantie voor – een reparatiekostenverzekering van de marktleider in Nederland op dit gebied. Kies je hiervoor, dan krijg je een prima dekking met heldere voorwaarden.
En zo neem je dan niet alleen jouw nieuwe Fiat 500 of MINI Countryman, maar ook de extra zekerheden mee naar huis. Letterlijk!

Onze service en garantie heeft niet alleen op de auto’s. Maar ook op het proces. Wij garanderen je dat het leuk is! Zoals het hoort bij het kopen van een nieuwe Fiat 500, Mini Countryman of misschien zelfs een andere tweedehands auto.

Meer lezen over Leukwagentje.nl? Wij zijn ook erg actief op Facebook en Instagram. Volg ons voor het laatste nieuws.

Service en garantie Fiat 500

Wat zeggen klanten over onze service?

“Met zijn jarenlange ervaring in de verkoop van Fiat 500 en MINI Countryman mag Leukwagentje.nl zeggen dat het een echte specialist in tweedehands auto’s van dat type is. Dat hebben wij ervaren bij de aanschaf van onze Mini Countryman. We hadden van tevoren al veel reviews over dit bedrijf gelezen, en die waren zonder uitzondering positief. Kijk – dat zijn woorden van klanten, en dat zegt veel. Wat ons opviel was dat zelfs mensen die hier geen Fiat 500 of MINI Countryman hebben gekocht omdat ze uiteindelijk een auto-van-de-zaak moesten rijden, toch heel erg lovend over Leukwagentje.nl spreken”.

“Alle klanten waarderen het specialisme, de deskundigheid, het complete aanbod en de service van Leukwagentje.nl. Wij vinden vooral de nazorg relevant. We weten inmiddels dat Leukwagentje.nl ook op dat gebied een uitstekende naam heeft en die naam volledig waarmaakt. Is er een probleem, dan wordt het in goede samenspraak perfect opgelost. Dat is Service met een hoofdletter! En ook dat mag wel eens gezegd worden. Alle lof! Dat is pas een goede service en garantie”

“Elke Mini Countryman is eigenlijk uniek. De eerste eigenaar kan hem voorzien van vele opties. En dat gebeurt dus ook. Daarom is vrijwel geen Countryman hetzelfde. De een kiest voor een krachtige motor met extra veel pit. De ander legt juist de nadruk op alle mogelijke luxe, zoals een lederen interieur en een glazen schuifdak. En vaak zie je een gebruikte MINI Countryman waar zowel motorisch als qua uitrusting nogal wat opties zijn aangevinkt bij de bestelling. Gevolg? Soms zie je als koper door de bomen het bos niet meer. Dan merk je hoe dienstverlenend Leukwagentje.nl zich manifesteert als je een tweedehands MINI Countryman op het oog hebt. Ze denken mee, je krijgt advies … en als de droomauto op dat moment niet in hun voorraad van pakweg vijftien stuks aanwezig is, gaan ze er samen met jou als klant naar op zoek. Je kunt dus dankzij hun voorraad kennismaken met het type auto, je wensen toetsen aan de haalbaarheid, en vervolgens de juiste tweedehands auto vinden. Dankzij de perfecte hulp van Leukwagentje.nl rijden wij alweer geruime tijd in onze MINI Countryman in de fantastische kleur British Racing Green. Zó kan het dus ook!”

Back to top