Klanten

De perfecte klik in de juiste sfeer

IN VERTROUWDE HANDEN

Bij Leukwagentje.nl ben je in vertrouwde handen als je een tweedehands Fiat 500 of tweedehands MINI Countryman wilt kopen. De combinatie van jarenlange ervaring en oog voor het belang van jou als klant staat daar borg voor. Wij doen alles voor een goede klantervaring.

Jouw gesprekspartner Wessel Kok was ruim tien jaar werkzaam als verkoopadviseur en occasionmanager bij de grootste dealers van de topmerken Volkswagen/Audi en BMW in de regio Eindhoven. Zijn scores voor ‘klanttevredenheid’ waren zonder uitzondering bovengemiddeld. Zou zijn niet aflatende enthousiasme daar iets mee te maken hebben? Wessel maakt nu zijn droom waar door zich als zelfstandig ondernemer maximaal voor zijn klanten in te zetten. Met als specialisme: Fiat 500 en MINI Countryman.

Klantervaring leukwagentje.nl

KLANTERVARING: VIJF STERREN

Onze klanten ervaren een auto kopen bij Leukwagentje.nl altijd als een feestje. Ze beoordelen ons met de volle vijf sterren op facebook. Niet alleen omdat ze voor een aantrekkelijke prijs geslaagd zijn. Ze zijn ook zeer te spreken over onze flexibiliteit en onze service. En ze roemen zonder uitzondering de prettige sfeer waarin ze bij Leukwagentje.nl geholpen zijn.

Wij zijn daar heel blij mee. Want inderdaad: bij Leukwagentje.nl gaat het er anders aan toe dan bij veel andere autobedrijven. Niet alleen omdat je bij ons onbezorgd een Fiat 500 of MINI Countryman kunt kopen. Want wij hebben er vooral ook plezier in om het je helemaal naar de zin te maken. Bij ons mag er gelachen worden – en dat gebeurt dan ook volop. Wij doen er alles aan om jou met een grote glimlach in jouw nieuwe Fiat 500 of MINI Countryman naar huis te zien vertrekken. En om het leuk te hóuden. Dat is de basis voor een goede klantervaring.

Toch liever bellen? Kijk dan bij onze contactgegevens!

Klant aan het woord

Laat je inspireren over de klantervaring door de woorden van onze klanten.

“Ben je op zoek naar een tweedehands auto? En gaat je voorkeur uit naar een tweedehands Fiat 500 of een tweedehands MINI Countryman? Dan ben je bij Leukwagentje.nl aan het juiste adres. Zij zijn dé Fiat 500-specialist en tevens specialist in MINI Countryman. Ze hebben altijd wel veertig of vijftig tweedehands auto’s van die types beschikbaar. Bij Leukwagentje.nl hebben ze er duidelijk plezier in om jou aan de juiste Fiat 500 of MINI Countryman te helpen. Een tweedehands auto kopen vergt vertrouwen. Ik heb ervaren dat héél veel autokopers hun vertrouwen schenken aan Leukwagentje.nl. Dat snap ik! Want dat heb ik zelf ook gedaan – geen seconde spijt van gehad!”

“Leukwagentje.nl heeft een enorm hoge klanttevredenheidsscore. Snap ik! Ze doen er alles aan om de klant met een grote smile in zijn snoezige Fiat 500 of dikke MINI Countryman te laten blijven rijden. De aflevering is sowieso een feestje. Ik moet nog steeds glimlachen als ik denk aan die enorme strik die op mijn auto prijkte toen ik hem kwam ophalen. Nog belangrijker vind ik dat Leukwagentje.nl je niet in de kou laat staan als er een probleempje is. Toen de accu van mijn auto het op een vervelend moment begaf, werd ik perfect geholpen. Je gelooft het bijna niet, maar Wessel kwam bij mij aan huis een nieuwe accu plaatsen. Moest-ie toch effe dertig kilometer voor rijden. Waar kom je zulke service nog tegen? Je begrijpt natuurlijk wel waar ik mijn volgende Fiat 500 ga kopen!”

“Heb je een vraag over een Fiat 500 of een MINI Countryman? Wil je informatie over het kopen van zo’n auto als tweedehands exemplaar? Geef Leukwagentje.nl dan eens een belletje. Zeker weten dat ze iets voor je kunnen betekenen. Wij waren zelf een beetje het spoor bijster geraakt bij het doorspitten van de advertenties van bedrijven en particulieren. Een vriendin maakte ons toen attent op Leukwagentje.nl. Dat pakte verdraaid goed uit, Daar weten ze waar ze het over hebben als het om die auto’s gaat. Bovendien kennen ze alle ins and outs van het importeren van een tweedehands auto. We hebben op hun advies even gewacht tot ze een paar vrijwel nieuwe Fiat 500’s binnenkregen. Nauwelijks een jaar oud, heel weinig kilometers, rijke uitrusting. Helemaal wat wij zochten. Twee weken later reed mijn vrouw in haar quartzgrijze cabrio met zwarte kap. Ook onze dochter is inmiddels helemaal verliefd … op een Fiat 500, hahaha!”

Back to top