Keuze

De perfecte klik voor de juiste keuze

ONS AANBOD

Ons aanbod omvat gemiddeld ongeveer vijftig leuke, scherp geprijsde tweedehands auto’s. Wij bieden je de keuze uit diverse stuks Fiat 500 in verschillende kleuren en types. Daarnaast presenteren wij je graag auto’s van het merk MINI, met als specialisme de Countryman in een keur aan uitvoeringen. Misschien heb je iets in te ruilen. Ook dan denken wij graag met je mee.

Nieuwsgierig naar de auto’s van Leukwagentje.nl? Klik dan hier voor ons aanbod op dit moment. En uiteraard kun je altijd even bellen of mailen om te informeren naar de actuele voorraad en verwachte nieuwkomers. Of om een afspraak voor een bezichtiging te maken. Dat kan óók in de avonduren en het weekend: zeven dagen per week van 09:00 tot 20:00 uur.

Het telefoonnummer is: 06 573 15 111. E-mail: wessel@leukwagentje.nl. Leukwagentje.nl komt graag met je in contact. Wedden dat het klikt?

JOUW KEUZES

De prijzen van onze auto’s zijn zogenoemde internetprijzen. Wil je de laagste prijs voor die mooie Fiat 500 of die vette MINI Countryman? Dan neem je die auto (netjes gepoetst en met een geldige APK van minimaal zes maanden) voor dat bedrag mee. Wil je méér? Natuurlijk kan dat! Maak dan je keuze uit de verschillende mogelijkheden voor aflevering. Leukwagentje.nl biedt je tegen meerprijs diverse opties. Geheel naar jouw wensen. Jij bepaalt. Het is immers joúw budget. Van één ding kun je echter altijd op aan: onze aanbiedingen zijn uiterst scherp geprijsd. Zonder te bezuinigen op kwaliteit. Kijk, dat is nou eens keuze als je een tweedehands auto gaat kopen!

Klant aan het woord

“Toen ik op zoek ging naar een betrouwbare tweedehands auto, kwam ik al heel snel bij een Fiat 500 van Leukwagentje.nl uit. Ik weet dat veel tweedehands auto’s geïmporteerd zijn. Mensen zijn daar soms huiverig voor. Maar dat is écht niet nodig. Tenminste: als het gaat om een fatsoenlijk bedrijf. En ik kan je uit ervaring verzekeren dat Leukwagentje.nl zo’n bedrijf is. Ze zijn daar volkomen open en eerlijk. Wessel vertelde dat hij de meeste Fiatjes en MINI Countrymans inkoopt in Duitsland. Leukwagentje.nl heeft daar zelfs een eigen inkoper. Ook met enkele grote officiële Fiat-dealers in België doet Wessel zaken. Verder komen er auto’s binnen die bij dealers van andere merken in Nederland (of bij Leukwagentje.nl zelf) worden ingeruild. Door de jaren heen heeft Leukwagentje.nl zo een groot netwerk opgebouwd van mensen die gespecialiseerd zijn in goede tweedehands auto’s, en die Leukwagentje.nl benaderen als zij een goede Fiat 500 of MINI Countryman binnenkrijgen die aan de normen van het bedrijf voldoen. Enfin, ik heb er inmiddels mijn derde auto gekocht. En naar volle tevredenheid!”

“Fiat 500-specialist, roepen ze dat niet allemaal? Dat dacht ik eerst ook. Maar Leukwagentje.nl maakt het echt wáár. Niet voor niets staat hier het grootste aantal Fiat 500’s van Nederland te koop. Een grote hal vol, in talloze verschillende uitvoeringen en in verschillende prijsklassen. Het moet al heel gek zijn als je hier geen tweedehands Fiat 500 van jouw keuze kunt vinden. Sterk punt is dat je er ook uitsluitend dát type of een MINI Countryman aantreft. Dus niet één of twee Fiatjes tussen allerlei andere merken”.

“Het grote voordeel? Ze hebben écht verstand van wat ze verkopen. Ze kunnen uitleggen wat de verschillen tussen de diverse uitvoeringen zijn. En ze weten waar alle knopjes voor dienen. Bovendien kent hun monteur de auto’s door-en-door. Bij een eventueel probleem kan hij al snel de juiste diagnose stellen. En ‘gewoon’ onderhoud is bij hem in zeer vertrouwde handen. Misschien moet ik het niet zeggen, maar … het is ook nog eens best goedkoop. Je bent voor onderhoud van jouw Fiat 500 of MINI Countryman simpelweg een stuk minder geld kwijt”.

Back to top