Contact

VIND ONS IN SINT-OEDENRODE

CONTACTGEGEVENS

Bij Leukwagentje.nl zijn wij altijd op zoek naar de juiste relatie. De perfecte klik tussen jouw wensen en de tweedehands auto die daaraan helemaal voldoet; jouw eigen Fiat 500 of MINI Countryman. Maar minstens even belangrijk is voor ons een plezierig contact met jou als onze klant. Kortom, het moet in alle opzichten klikken.

Wij nodigen je graag uit om de proef op de som te nemen. Neem contact met ons op! Dat kan per telefoon via 06 573 15 111 of per mail aan wessel@leukwagentje.nl. Hieronder vind je onze contactgegevens.


Adres:

Gildenstraat 10
5492 NN Sint-Oedenrode

OPENINGSTIJDEN

Vanzelfsprekend staan wij je ook ’s avonds en in het weekend met alle plezier te woord! Leukwagentje.nl is zeven dagen per week op afspraak geopend van 09:00 tot 20:00 uur. Zo kun je dus elke Fiat 500 en elke MINI Countryman die wij in huis hebben, rustig bekijken. En natuurlijk nemen wij graag de tijd om jouw wensen door te spreken. We zijn buiten de openingsuren telefonisch of via WhatsApp bereikbaar om je te woord te staan en je te informeren.

Behalve ‘live’ in onze showroom kun je onze auto’s 24 uur per dag bekijken en er alles over lezen. Bijvoorbeeld via onze website; klik hier voor ons actuele aanbod. Verder vind je ons op alle bekende auto-sites. Bijvoorbeeld Autotrader, AutoScout en Marktplaats.

NEEM CONTACT OP

Back to top