Financiële calculator

Financiering? Bereken het met een paar klikkenstatic logo

Financial Lease Calculator


JE AUTO FINANCIEREN

Je hebt de Fiat 500 of MINI Countryman van je dromen gevonden. Maar al is het een tweedehands auto: hij kost geld. En jij wilt liever niet je spaarpot meteen helemaal omkeren. Dus denk je aan een auto financiering om jouw Fiat 500 of MINI Countryman te kopen. Leukwagentje.nl kan je ook daarbij prima van dienst zijn. Op deze pagina vind je een eenvoudige rekenhulp. Daarmee kun je precies zien wat je elke maand kwijt bent voor de financiering van de occasion die jij in gedachten hebt. Wij werken hiervoor samen met DTC, een ervaren en uiterst betrouwbare partij.

Auto financieren? Dat is toch super ingewikkeld? Nee, super eenvoudig juist! Met de calculator bereken je eenvoudig het maandelijks leasebedrag. Vul een paar gegevens in en het wordt direct getoond. Tevreden? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact op.De calculator vind je ook terug bij de advertenties van onze auto’s. Klik op een Fiat 500 of MINI Countryman naar keuze en ga naar beneden voor de berekening.

Maak je gebruik van een autofinanciering, dan verloopt de betaling van dat (deel van het) bedrag direct tussen Leukwagentje.nl en DTC. Heb je besloten een deel van de aankoop van jouw Fiat 500 of MINI Countryman zelf te betalen? Of maak je geen gebruik van financiering? Dan biedt Leukwagentje.nl je verschillende opties. Het liefst zien we dat je het aankoopbedrag per bank aan ons overmaakt. Dat kan zelfs ter plekke op het moment van aflevering. Maar je kunt bij ons ook eventueel pinnen om definitief eigenaar van jouw Fiat of MINI te worden. Let er dan wel op dat je de daglimiet voor het overmaken of het pinnen van het volledige bedrag omhoog hebt gezet. Anders wordt de aflevering van jouw 500’tje of jouw Countryman nóg spannender!

Meer informatie op de website www.dtc.nu of telefonisch via (030) 68 68 750.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

DTC. Voor elke auto een passende financiering

Een auto financieren is met DTC en Leukwagentje super gemakkelijk! 

Heb je geld nodig voor de aankoop van een auto? Onze partner DTC heeft altijd een passend aanbod voor je; helemaal afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. Het bedrijf is al meer dan vijftien jaar specialist op het gebied van financieren (en verzekeren), en werkt samen met meer dan 25 verschillende aanbieders. DTC heeft daardoor volop mogelijkheden in huis en kan je zeer aantrekkelijke voorwaarden bieden. Je hebt veel vrijheid en weet van tevoren precies waar je aan toe bent – dus geen vervelende verassingen achteraf.

Financial Lease is een financieringsvorm voor de aanschaf van personenauto’s. Een belangrijk verschil ten opzichte van Operational Lease is dat je aan het einde van de looptijd eigenaar bent van de gefinancierde auto. Je hebt de keuze uit twee opties. Ofwel je betaalt het geleende bedrag in gelijke maandelijkse termijnen, ofwel je bouwt een aan de restwaarde gekoppelde ‘slottermijn’ in, waardoor de maandlasten lager uitvallen.

Ben je een startende ondernemer en heb je nog geen jaarcijfers om te overleggen aan de bank? Dan kun je bij DTC ook zonder cijfers een Financial Lease auto financiering afsluiten. Hiervoor moet je wel een aanbetaling op de auto doen. 
De belangrijkste voordelen: je krijgt advies op maat; 100 procent financiering is mogelijk; het scherpe rentetarief staat vast voor de hele looptijd; looptijden naar keuze, tot zelfs 120 maanden.

Klant aan het woord

“Ik had al flink gespaard om een auto te kopen. Een tweedehands auto natuurlijk. Want een nieuwe kan ik echt niet betalen. Het liefst wilde ik een leuke kleine auto. En het allerliefst een Fiat 500. Ik dacht dat dat met mijn budget niet zou lukken. Maar toen kwam ik bij dé Fiat-specialist van Nederland: Leukwagentje.nl. Dat is hét adres als je een tweedehands Fiat 500 zoekt. En wat blijkt: die auto’s zijn daar heel betaalbaar. Maar ik had nogal wat wensen voor mijn Fiat 500. Een speciaal kleurtje, airco, niet te veel kilometers en zo. Nu hadden ze daar precies zo’n Fiat staan. Maar helaas … boven mijn budget. Dus ik zou die auto niet kunnen kopen. Dacht ik. En toen kwam het! Ik zou mijn droom toch kunnen waarmaken. Hoe? Door een stukje te financieren. Dat heb ik gedaan. De aanvraag verliep soepel en snel. Binnen een week was het gepiept. Top!”

“Voor een bescheiden bedrag per maand rijd ik nu in mijn eigen Fiat 500. Leukwagentje.nl heeft mij daarbij uitstekend geholpen. Zo blijkt een Fiat-specialist ook nog eens een specialist te zijn waar het gaat om meedenken met de klant. Een autobedrijf waar je niet alleen komt om een tweedehands auto te kopen, maar waar je voelt dat ze je echt jouw droomauto gunnen. Ik stap nu elke dag met een glimlach in mijn ‘bultje’, mijn eigen Fiat 500. Dank jullie wel! Ik ben er superblij mee”.

Klik hier voor ons aanbod Fiat 500, MINI Countryman en diverse. 

Back to top