Service

De perfecte klik  waar het gaat om service

OPTIMALE DIENSTVERLENING

Leukwagentje.nl mag zich verheugen in de samenwerking met zijn gedreven servicepartners. Zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, klantgerichtheid en kostenbewustzijn. Mensen die bereid zijn altijd een stapje extra te zetten om het ú naar de zin te maken. Of het nu gaat om tot in de puntjes verzorgd poetsen, onzichtbaar wegwerken van een krasje of een deukje, of uiterst deskundig technisch onderhoud.
Via Leukwagentje.nl heeft u zo de beschikking over een scala aan vaardigheden om uw auto alles te geven wat u nodig acht. Want inderdaad: dat bepaalt u helemaal zelf. Niets is verplicht. Wij bieden u de mogelijkheden, ú beslist wat er gebeurt. Zo houdt u de kosten volledig in eigen hand.

GARANTIE OM MEE TE NEMEN

Ook op het gebied van garantie levert Leukwagentje.nl maatwerk. Naar keuze kunt u besluiten om uw auto zonder of mét aanvullende garantie te kopen.
Onze klanten komen uit heel Nederland. Een ‘internetkoper’ reist gemiddeld 80 kilometer voor het kopen van een auto. Veel klanten wonen nóg verder weg. Geldt dat ook voor u? En heeft u gekozen voor aflevering met aanvullende garantie? Dan wilt u in voorkomende gevallen waarschijnlijk in uw eigen omgeving voor een eventuele reparatie terecht kunnen.
En … dat kan! Leukwagentje.nl stelt u als optie tegen meerprijs de Autotrust Garantie voor – een reparatiekostenverzekering van de marktleider in Nederland op dit gebied. Kiest u hiervoor, dan krijgt u een prima dekking met heldere voorwaarden.
En zo neemt u dan niet alleen uw nieuwe auto, maar ook de extra zekerheden mee naar huis. Letterlijk!

Back to top