Klanten

De perfecte klik  in de juiste sfeer

IN VERTROUWDE HANDEN

Bij Leukwagentje.nl bent u in vertrouwde handen. De combinatie van jarenlange ervaring en oog voor het belang van u als klant staat daar borg voor.
Uw gesprekspartner Wessel Kok was ruim tien jaar werkzaam als verkoopadviseur en occasionmanager bij de grootste dealers van de topmerken Volkswagen/Audi en BMW in de regio Eindhoven. Zijn scores voor ‘klanttevredenheid’ waren zonder uitzondering bovengemiddeld. Zou zijn niet aflatende enthousiasme daar iets mee te maken hebben?
Wessel maakt nu zijn droom waar door zich als zelfstandig ondernemer maximaal voor zijn klanten in te zetten.

VIJF STERREN

Een auto kopen bij Leukwagentje.nl is altijd een feestje. Onze klanten beoordelen ons met de volle vijf sterren op facebook. Niet alleen omdat ze voor een aantrekkelijke prijs geslaagd zijn. Ze zijn ook zeer te spreken over onze flexibiliteit en onze service. En ze roemen zonder uitzondering de prettige sfeer waarin ze bij Leukwagentje.nl geholpen zijn.
Wij zijn daar heel blij mee. Want inderdaad: bij Leukwagentje.nl gaat het er anders aan toe dan bij veel andere autobedrijven. Wij hebben er plezier in om het u helemaal naar de zin te maken. Bij ons mag er gelachen worden – en dat gebeurt dan ook volop.

Back to top