Aanbod

De perfecte klik  door een ruime keuze

ONS AANBOD

Ons aanbod omvat gemiddeld ongeveer vijftig leuke, scherp geprijsde wagens. Wij bieden u een keuze uit diverse stuks Fiat 500 in verschillende kleuren en types. Daarnaast presenteren wij u graag auto’s van het merk MINI, met als specialisme de Countryman in een keur aan uitvoeringen. Misschien heeft u iets in te ruilen. Ook dan denken wij graag met u mee.

 

Nieuwsgierig naar de auto’s van Leukwagentje.nl? Klikt u dan hier voor ons aanbod op dit moment. En uiteraard kunt u altijd even bellen of mailen om te informeren naar de actuele voorraad en verwachte nieuwkomers. Of om een afspraak voor een bezichtiging te maken. Dat kan óók in de avonduren en het weekend: zeven dagen per week van 09:00 tot 20:00 uur.
Het telefoonnummer is: 06 573 15 111. E-mail: wessel@leukwagentje.nl. Leukwagentje.nl komt graag met u in contact. Wedden dat het klikt?

UW KEUZES

De prijzen van onze auto’s zijn zogenoemde internetprijzen. Wilt u de laagste prijs? Dan neemt u de auto (netjes gepoetst en met een geldige APK van minimaal zes maanden) voor dat bedrag mee. Wilt u méér? Natuurlijk kan dat! Maakt u dan uw keuze uit de verschillende mogelijkheden voor aflevering. Leukwagentje.nl biedt u tegen meerprijs diverse opties. Geheel naar uw wensen. U bepaalt. Het is immers úw budget. Van één ding kunt u echter altijd op aan: onze aanbiedingen zijn uiterst scherp geprijsd. Zonder te bezuinigen op kwaliteit.

Back to top